Bumpy Feet Cup



Det är första gången jag såg oss dansa i par på film, vi var faktist inte så dåliga som jag trodde..
// Elin

Filmer från SM 2009

Här kommer lite filmer från Disco SM 2009. Jag har lagt upp dem på YouTube, så säg till om du vill att jag ska ta bort dem någon av dem. Men jag har inte skrivit vem som är ni när ni dansar. Och filmerna är inte i den bästa kvalie :)
ENJOY! :D // Elin



Angelica i sin final, Silver Ungdom
Tog sig till en 3:plats
GRATTIS! :)




Amanda i sin final i Silver Vuxen.
Tog sig till en 4:plats!
GRATTIS! :)






Rebecca i sin Semifinal i Brons Ungdom
hon tog sig till en 3:plats
GRATTIS! :D





Julia och Helena i sin Semifinal i Silver Par Vuxen
De tog sig till en 4:plats
GRATTIS! :D

SM Bilder och Filmer.

Snart kommer det upp bilder och filmer från SM, så håll utkik! :)

/ elin

Markeringar och Resultat från SM!

Här kommer markeringar och resultat från SM.
ENJOY ! :)

Resultat:
http://www.bumpyfeet.com/MARKS_SM_2009_16-17maj.txt

Markeringar:
http://www.bumpyfeet.com/MARKS_SM_2009_16-17maj.txt

Det är bara att kopiera in i internetsfältet!

// Elin


Äntligen hemma!

Nu är årets disco SM över och jag tror att vi alla tycker att det är skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst som det så fint heter. För att uppdatera lite så dansades det pardisco idag. Klara och Rebecca gick vidare en sväng, Johanna och Angelica gick bet och fick nöja sej med att dansa en gång, Amanda och Kerstin kom 5a och Julia och Helena kämpade till sej en 4e plats. I övrigt så har vi haft en fantastisk helg med mycket tok och skratt. Igår kväll intog jag (Johanna) och Ida dansarnas stuga och skrämde helt enkelt skiten ur dom en efter en. "Lärares sadistiska gen" konstaterade Ida :D.

Era sadistiska lärare har i alla fall en massa spännande idéer till er under sommaren. Vi hoppas kunna hålla glöden uppe så vi får en kanonhöst! Till att börja med så ska vi köra en stegräknartävling med start 1 juni. Vi vet inte vad man vinner än men det kommer ;). Kommentera detta inlägg så vi vet hur många som tänker delta. Planen är veckorapportering via bloggen för att trigga lite tävlingsinstinkt :P.

Imorgon drar även sommarkurserna igång. Jag kommer att ha tävlingsgrupper i disco och hiphop på måndagar (18-20 tror jag?). Är ni pepp men ännu inte har anmält er så är det bara att dyka upp så fixar vi det. 400kr/kurs för 6 måndagar. Detta vill ni inte missa! För exakta tider, kolla hemsidan eller kontakta mej imorn.



Nu tror jag att jag fått med allt.
Ha en skön kväll!


//Johanna,
the One and only.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :D

Dagen blev en kanondag enligt Julia :) Angelica ( jaaaaaag !) slutade på en 3e plats i Silver U och fick min första prick, äntligen ! Fast Elin och Julia envisades om att jag skulle vinna så dom var dumma.

Rebecca slutade även hon på en 3e plats och fick sin andra prick och gick upp till silver, grattis till henne ! Nu är vi tre stycken i klassen Silver U från Ackes :)

Amanda
som också gick till final i hennes klass Silver V knep en bra 4e plats, dock fick hon ingen prick men det tar hon igen sen :D

Efter att tävlingen blivit lite försenad och de nya svenska mästarna utsetts så gjorde vi oss i ordning snabbt och vi som skulle övernatta tillsammans åkte vidare till en campin och sitter nu i två småstugor ! Omgivningen är riktigt äckligt och likbilar kommer titt som tätt. Folk hoppar upp på trappen utanför stugan och vi får förvänta oss att sova med knackanden på fönstrena.

Ja, nu är klockan snart ett. Elin sitter och tittar på filmer från dagen, Helena ligger halvt i en säng och lyssnar på allt som händer, Rebecca springer ut och in och rotar i väskor/påsar, jag sitter här och Julia står och stampar ovanpå en stol medans hon pratar med alla högt och sjunger med i musiken, eller hittar på egen musik + dans.

Sen måste jag enligt Julia berätta om att hennes mobil fått en vattenskada och tyvärr är död. Dagens mest negativa händelse enligt henne skulle jag tro. Sen ska jag berätta om vad vi gjort här i stugan sen vi kom hit runt tio-tiden. Vi har gjort upp planer om att skrämma Ida och Johanna som bor i stugan bredvid, men misslyckades då de antingen inte ens var i stugan (spårlöst försvunna!), eller så kom de in hit till oss. Ja, vad har vi sen gjort ? Skrattat så man tappat rösten och suttit ihoptjockade i en bil (6pers) och lyssnade på poängutdelningen i ESC, Malena verkar ju inte har gjort så bra ifrån sig..

Nej, nu ska jag nog gå och sova eftersom att vi ska upp 07.30, fast jag vet inte hur lyckat det kommer bli med hög musik och en Julia som står och hittar på discodanser ovanpå en stol och Elin som står och dirigerar henne.

Ha det bra ! ♥
//  Angelicaaa

Update - SM

Jaa ni, snart är första dagen över. Tjejerna har gjort riktigt bra ifrån sej och nu sitter vi bara och väntar på finalerna. Rebecca har dansat tre gånger och har nu finalen kvar så tjejen har förmodligen knipit ännu en prick i brons U. I brons V hade vi Elin och Kerstin som dansade riktigt bra i första rundan. Dock tog sej bara Kerstin vidare till semi där det tog stopp för dagen. Linnea gjorde sin första tävling i silver j1 och tog sej tappert vidare en sväng, trots att varken hon eller vi andra förstod vad hon hade för program. Total-impro med andra ord =). I silver U har vi konstaterat att konkurensen har hårdnat i och med att 93orna blivit ett år äldre. För Julias del blev det bara till att dansa en gång, trots hennes söta, stenade klänning ;). Angelica har haft en bättre dag (om man bortser från lite näsblodsbekymmer) och sitter nu och väntar på final. Amanda fick vänta ända till kl.16 innan hon äns fick börja tävla. Trots det så gick det riktigt bra och även hon väntar på final i silver V. Helena gjorde idag sin andra tävling i guld V och gick vidare en gång.



Okej folks, nu är det till att finalladda =)
//Johanna

Invigning av Disco SM 2009

Katastrofal inmarsch följt av uppträdande från Star Pilots. Uppträdandet var grymt, mycket pga Mario Amigo och Dawid Bienkowski som gästade med bakgrundsdans. Den samlade sm-dansen var otroligt maffig så där kan man säga att ni missat något. Just nu är det rond 2 som dansar och står i. För Ackes del är det Rebecca som inleder i rond 5 för att följas av Linnea i rond 6. Nu håller vi alla tummar!!

//Johanna

Regionstävling 12 sept

Hej alla glada!!

Nu kommer jag med fantastiska nyheter! 12 september är det dags för höstens första regionstävling. Tävlingen är i Västerås och som vanligt är det brons-guld i disco och street som gäller. Det är även grupp i båda diciplinerna. Jag vill ha anmälan senast söndag 23 augusti. Superpeppa!


Vi planerar även en stegräknartävling under sommaren, allt för att vara på G till hösten =). Allt du behöver är en räknare (bilden: 69kr på Clas Ohlson). Mer info kommer inom kort!



//Johanna

Nu är vi framme !

Nu har vi precis kommit in i arenan. Det har nog fixat en hel del med SM i år. Plus att det har fina pokler gott folk, nu vet ni inte var ni missar :D höhö. Förövrigt så är det ett tag kvar tills tävlingen börjar så vi håller på att fixar och donar just nu. Med smink och diverse kläder. Önska oss lycka till. Det kommer mer upptatering under dagens gång hur det går för oss!
// Elin
GO ACKES !



För er som inte ska med på SM !

För er som inte ska följa med på SM kan jag meddela att allting kommer vara upptaterat på bloggen med både filmer och resultat och bilder!  För jag måste ta med mig datorn för jag måste plugga en del på SM..Så håll utkik för resultat och roligheter här på bloggen under helgen! TAGGA SM! :D

/ Elin


Andas in, andas ut =)

Okej, lite frågestund.

  1. När vi åker på morgonen åker vi direkt till tävlingen eller åker vi till stugorna först? Vi åker direkt till tävlingen.

  2. Ska vi ha lankan och täcke och hela köret med eller? Sängkläder, handduk och egen kudde om ni vill.

  3. Frukost? kommer vi åka iväg och käka frukost någonstans på söndagen eller tar vi med det också? Det finns Ica, Konsum och Lidl i "stan" Hallstahammar som vi besöker påväg till stugorna. Vi passar på att köpa lite frukost då, eftersom vi har både kokplatta och kylskåp i stugorna.

  4. Kommer vi stanna hela SM så vi hinner se Freestyle? :D Vill ni det så gör vi det.

  5. Kan man se någonstans hur många vi är i varje klass? Nej, men jag har listor. Om jag hinner arbeta mej igenom listorna så kommer jag skriva ut dem och ta med mej till friträningen.

Det finns dusch och toa i en intilliggande byggnad på campingen men jag skulle duscha på tävlingen om jag vore ni. Där finns det garanterat fräscha omklädningsrum. 

Just nu undersöker jag möjligheten till att se Eurovision Song Contest. Det finns ingen tv i stugorna så vi har ett litet bekymmer, men det finns en servering på området som jag försöker ringa nu. De ska tydligen ha tv och vi kanske t.o.m. kan käka middag där om plånboken tillåter. Förhoppningsvis vet jag mer i eftermiddag.

Anledningen till att jag inte svarat tidigare är för att jag inte haft alla svar. Har ni mer funderingar så smsa eller ta det på friträningen.



Nu är det sjuuuukt nära...! :D
//Johanna


Nu kommer jag med 1000 frågor om SM.

  1. När vi åker på morgonen åker vi direkt till tävlingen eller åker vi till stugorna först?
  2. Ska vi ha lankan och täcke och hela köret med eller?
  3. Frukost? kommer vi åka iväg och käka frukost någonstans på söndagen eller tar vi med det också?
  4. Kommer vi stanna hela SM så vi hinner se Freestyle? :D
  5. Kan man se någonstans hur många vi är i varje klass?
Jag är lite stressad inför SM..Det är Elin som skriver btw. :D

Friträning inför SM!

Nu på fredag kl 16-18. Även om ni inte kan träna så är det viktigt att ni dyker upp. Jag kommer att dela ut era entréband och vi ska kolla av SM-dansen. Angelica, om du har SM-skivan så glöm inte att ta med den! Jag minns inte om du tog hem den eller inte =)

Seee ya´ll!!
//Johanna

Info ang SM

Snart, snart. Nu är det verkligen inte långt kvar till vårens sista tävling. Självklart är det också den största. Till invigningen av Disco SM 2009 så ska det dansas en gemensam dans som alla deltagare ska kunna. Vi har inte hunnit gå igenom dansen på lektionen men jag vet att ni är så fantastiskt ansvarsfulla så ni har lärt er den själva, eller hur? ;D Om ni ännu inte har lärt er den så finns den här.

Schemat för dagarna har ni här.



Lördag

Avfärd från Gävle: 06.30
Samling i Västerås: 10.00

09.00 Insläpp
09.30 Nummerlapparna hämtas
11.00 Invigning
11.30 Tävlingen börjar
18.00 Finalerna
19.45 Prisutdelning
ca 20.45 Slut dag 1



Söndag

Samling i Västerås: 10.00

08.30 Insläpp
09.00 Nummarlapparna hämtas
10.00 Gruppdisco
12.05 Pardisco
14.25 Paus
14.45 Finalerna
16.45 Prisutdelning
17.45 Slut dag 2
16.45 Prisutdelning


Om jag vore er så skulle jag dessutom passa på och fotografera mej på SM. Photografen finns på plats under hela helgen och det hela fungerar precis som ett skolfoto. Du får hem bilderna i brevlådan för påseende så du i lugn och ro kan välja ut vilka bilder du ska ha och vilka mormor och morfar ska få :P. Mer info här.

//Johanna

Rondschema SM

11.30   Tävling startar  
    Lördag 15/6  
  1A Singeldisco Brons J1 Normal
  1B Singeldisco Brons J2 Normal
  2A Singeldisco Star U Normal
  2B Singeldisco Guld J2 Normal
  3A Singeldisco Guld J1 Normal
  3B Singeldisco Star J2 Normal
  4A Singeldisco Brons J1 Normal
  4B Singeldisco Brons B2 Normal
  5A Singeldisco Brons U Normal
  5B Singeldisco Brons J2 Normal
  6A Singeldisco Silver J1 Normal
  6B Singeldisco Silver B2 Normal
  7A ***Tomt Golv***  
  7B Singeldisco Silver J2 Normal
  8A Singeldisco Guld J1 Normal
  8B Singeldisco Guld J2 Normal
  9A Singeldisco Star J1 Normal
  9B Singeldisco Star J2 Normal
  10A Singeldisco Guld U Normal
  10B Singeldisco Guld V Normal
  11A Singeldisco Star U Normal
  11B Singeldisco Star V Normal
  12 SM klass Singeldisco 16-år Normal
  13A Singeldisco Brons B1 Normal
  13B Singeldisco Brons B2 Normal
  14A Singeldisco Brons J1 Normal
  14B Singeldisco Brons J2 Normal
  15A Singeldisco Brons U Normal
  15B Singeldisco Brons V Normal
  16A Singeldisco Silver J1 Normal
  16B Singeldisco Silver B2 Normal
  17A Singeldisco Silver U Normal
  17B Singeldisco Silver J2 Normal
  18A Singeldisco Guld J1 Normal
  18B Singeldisco Guld B2 Normal
  19A Singeldisco Guld U Normal
  19B Singeldisco Guld J2 Normal
  20A Singeldisco Star J1 Normal
  20B Singeldisco Guld V Normal
  21A Singeldisco Star U Normal
  21B Singeldisco Star J2 Normal
  22A ***Tomt Golv***  
  22B Singeldisco Star V Normal
  23 SM klass Singeldisco 12-15år Normal
  24 SM klass Singeldisco 16-år Normal
  25A Singeldisco Brons B1 Semifinal
  25B Singeldisco Brons B2 Semifinal
  26A Singeldisco Brons J1 Semifinal
  26B Singeldisco Brons J2 Semifinal
  27A Singeldisco Brons U Semifinal
  27B Singeldisco Brons V Semifinal
  28A Singeldisco Silver J1 Semifinal
  28B Singeldisco Silver B2 Semifinal
  29A Singeldisco Silver U Semifinal
  29B Singeldisco Silver J2 Semifinal
  30A Singeldisco Silver V Semifinal
  30B ***Tomt Golv***  
  31A Singeldisco Guld J1 Semifinal
  31B Singeldisco Guld B2 Semifinal
  32A Singeldisco Guld U Semifinal
  32B Singeldisco Guld J2 Semifinal
  33A Singeldisco Star J1 Semifinal
  33B Singeldisco Guld V Semifinal
  34A Singeldisco Star U Semifinal
  34B Singeldisco Star B2 Semifinal
  35A ***Tomt Golv***  
  35B Singeldisco Star V Semifinal
  36A ***Tomt Golv***  
  36B Singeldisco Star J2 Semifinal
  37 SM klass Singeldisco 12-15år Semifinal
  38 SM klass Singeldisco 16-år Semifinal
18.00   Finaler Lördag  
  39 Formation 12-15år Direct Final
  40 Formation 16-år Direct Final
  41A Singeldisco Brons B1 Final
  41B Singeldisco Brons B2 Final
  42A Singeldisco Brons J1 Final
  42B Singeldisco Brons J2 Final
  43A Singeldisco Brons U Final
  43B Singeldisco Brons V Final
  44A Singeldisco Silver B1 Direct Final
  44B Singeldisco Silver B2 Final
  45A Singeldisco Silver J1 Final
  45B Singeldisco Silver J2 Final
  46A Singeldisco Silver U Final
  46B ***Tomt Golv***  
  47A Singeldisco Silver V Final
  47B ***Tomt Golv***  
  48A Singeldisco Guld B1 Direct Final
  48B Singeldisco Guld B2 Final
  49A Singeldisco Guld J1 Final
  49B Singeldisco Guld J2 Final
  50A Singeldisco Guld U Final
  50B Singeldisco Guld V Final
  51 Singeldisco Star J1 Final
  52 Singeldisco Star B2 Final
  53 Singeldisco Star U Final
  54 Singeldisco Star J2 Final
  55 Singeldisco Star V Final
  56 SM klass Singeldisco 12-15år po Direct Final
  57 SM klass Singeldisco 12-15år Final
  58 SM klass Singeldisco 16-år po Direct Final
  59 SM klass Singeldisco 16-år Final
Ca20.30   Lördagens Tävlingar Slut  
    Söndag 16/5  
10.00 60 Gruppdisco B-klass 12-15år Normal
  61 SM klass Gruppdisco 12-15år Normal
  62 SM klass Gruppdisco 16-år Normal
  63 Gruppdisco B-klass -11år Semifinal
  64 Gruppdisco B-klass 12-15år Semifinal
  65 Gruppdisco B-klass 16-år Semifinal
  66 SM klass Gruppdisco 12-15år Semifinal
  67 SM klass Gruppdisco 16-år Semifinal
    Paus  
  68A Pardisco Guld J2 Normal
  68B Pardisco Guld J1 Normal
  69A Pardisco Brons J2 Normal
  69B Pardisco Brons J1 Normal
  70A Pardisco Silver J2 Normal
  70B Pardisco Silver J1 Normal
  71A Pardisco Brons B2 Normal
  71B Pardisco Silver B2 Normal
  72A Pardisco Brons J2 Normal
  72B Pardisco Brons U Normal
  73A Pardisco Silver J2 Normal
  73B Pardisco Silver U Normal
  74A Pardisco Guld J2 Normal
  74B Pardisco Guld V Normal
  75A Pardisco Guld U Normal
  75B Pardisco Star U Normal
  76A Pardisco Star J2 Normal
  76B Pardisco Star V Normal
  77 SM klass Pardisco 16-år Normal
  78A Pardisco Brons B2 Semifinal
  78B Pardisco Brons J1 Semifinal
  79A Pardisco Brons J2 Semifinal
  79B Pardisco Brons U Semifinal
  80A Pardisco Brons V Semifinal
  80B Pardisco Silver B2 Semifinal
  81A Pardisco Silver J2 Semifinal
  81B Pardisco Silver J1 Semifinal
  82A Pardisco Silver V Semifinal
  82B Pardisco Silver U Semifinal
  83A Pardisco Guld J2 Semifinal
  83B Pardisco Guld J1 Semifinal
  84A Pardisco Guld U Semifinal
  84B Pardisco Guld V Semifinal
  85A Pardisco Star J2 Semifinal
  85B Pardisco Star U Semifinal
  86A ***Tomt Golv***  
  86B Pardisco Star V Semifinal
  87 SM klass Pardisco 12-15år Semifinal
  88 SM klass Pardisco 16-år Semifinal
Ca14.45   Finaler Söndag  
  89 Gruppdisco B-klass -11år Final
  90 Gruppdisco B-klass 12-15år Final
  91 Gruppdisco B-klass 16-år Final
  92 SM klass Gruppdisco 12-15år Final
  93 SM klass Gruppdisco 16-år Final
  94A Pardisco Brons B2 Final
  94B Pardisco Brons B1 Direct Final
  95A Pardisco Brons J2 Final
  95B Pardisco Brons J1 Final
  96A Pardisco Silver J2 Final
  96B Pardisco Brons U Final
  97A Pardisco Silver V Final
  97B Pardisco Silver B2 Final
  98A Pardisco Brons V Final
  98B Pardisco Silver J1 Final
  99A ***Tomt Golv***  
  99B Pardisco Silver U Final
  100A Pardisco Guld J2 Final
  100B Pardisco Guld B2 Direct Final
  101A Pardisco Guld U Final
  101B Pardisco Guld J1 Final
  102A ***Tomt Golv***  
  102B Pardisco Guld V Final
  103A Pardisco Star J1 Direct Final
  103B Pardisco Star U Final
  104A Pardisco Star J2 Final
  104B Pardisco Star V Final
  105 SM klass Pardisco 12-15år Final
  106 SM klass Pardisco 16-år Final
    Paus  
  107 Disco Freestyle -16år Direct Final
  108 Disco Freestyle 16-år po Direct Final
  109 Disco Freestyle 16-år Direct Final
    Prisutdelning  
Ca17.30   Tävling Slut  

Hannas svarta bolero?

Min svarta, korta bolero med en knapp försvann på teatern, troligtvis vid stora bordet i fikarummet. Nästan alla tävlingsdansare böt om och spred ut sina saker där, så skulle vara jätte snällt om ni kan kolla ifall ni råkat få med er den hem. Hör av er i såfall :D

/ Hanna


Disco SM - del 2

Okej, nu har jag fått svar från alla och vi landar på 5 dansare som ska med och sova över. Det betyder 520kr/pers. Vi som åker är:

Johanna, kör bil 1
Ida, kör bil 2
Angelica
Elin
Rebecca
Julia
Helena


Vi hör av oss lite närmare med tider och så. Betalning görs vid avresan. Däremot så har jag fått era entréband som ni måste ha på er för att få komma in på arenan. Antingen så får ni banden på plats eller så kommer vi träffas typ dagen innan så ni får bandet då. Vi får se.


Entréband

Glöm inte att anmäla er till årets sommarkurser! Jag tar in önskemål ang tävlingsträningen. Just nu är planen att vi ska fixa riktigt schysta program som ni kan nöta heeeela sommaren ;).


//Johanna

Välkommen till världen

Kl. 02.24 inatt kom lillkillen ut. Han är 53 cm lång och väger 3816g.



Ett stort GRATTIS till Irina och Vahidin! :D

Disco SM!!!

Okej, priserna är klara. Jag vill ha snabba svar, helst senast imorn torsdag. Mejla ([email protected]), smsa eller säg till mej om ni åker med eller inte. Som ni ser så varierar priserna beroende på hur många som ska med.


Prislista
4 dansare -> 500 kr/ pers
5 dansare -> 520 kr/ pers
6 dansare ->430 kr/ pers
7 dansare -> 430 kr/ pers
8 dansare -> 375 kr/ pers <---- BILLIGAST!!
9 dansare -> 400 kr/ pers + en förälder som kan köra.


Vi åker till Västerås på lördag morgon och tävlar i singeldisco. På kvällen tar vi oss till Hallstahammar där vi sover i stugor på en camping. Hallstahammar ligger ca 15min utanför Västerås och boendet är 3ggr så billigt! På söndagen så tar vi oss åter igen till Västerås och tävlar i pardisco för att sedan åka hem på söndag kväll. Blir det färre än 4 dansare som vill sova över så får ni boka boende själva (inte för att det ska hända, men ändå).

Vi åker i bilar. Blir det en bil så åker bara jag  och blir det två bilar så åker Ida med. Om vi behöver en tredje bil så behöver vi även hjälp av en förälder.


Jag vill som sagt ha snabba svar då jag ev får avboka någon stuga. Just nu är tre stugor bokade.








//Johanna

Bumpy Feet Cup 2009

Dagen har vart lång och slitsam i alla fall vissa som har vart sjuk ! Vi åkte dit med ett jävlans dunk i bilen ( nathalies bil ) Höhö. Vi var peppade som tusan kanske en aning för mycket energi i bilen det gick upp och ner som en bergochdalbana (stavning?). Dagen inledes med Disco, Hanna gick till final i Brons JR 1 och Linnea tog precis utanför finalen och de tog prick båda två. Det var en del omdansare som förvirrade en del dansare och föräldrar men de gick bra till slut. ! Rebecca tog sig till final även hon i Singel Disco Brons Ungdom där hon kom på en fjärdeplats och tog sig en prick ! Annie kämpade på i Silver Klass och tog sig till en femteplats där de även blev förvirring med om hon fick prick eller inte. Tyvärr fick hon inte det pga av stryckning! Sedan startade Pardisco där Annie och Lovisa tog sig till en  andraplats och gick upp i silverklass. !
Rebecca och Klara tog sig till final och tog en fjärdeplats! Amanda och Kerstin tog sig till final och tog sig till en sjätteplats. !

HIPHOPEN DROG IGÅNG! Där Pernilla i Brons 12-15 tog sig till en sjude plats och tog en prick och gick upp i silverklass.
Det var första gången för Rebecca i silverklass och hon tog sig till en fjärdeplats. ( Hon tycker om att komma på fjärdeplastar :D, höhö ) Hiphopparen började och Linnea och Hanna dansade final och tog sig till EN FÖRSTA PLATS. Ni var så duktiga tjejer ! :D Även Pernilla och Matilda kom till final och tog sig till en fjärdeplats och gick upp i silverklass, bra tjejer ! Rebecca och Klara kom till final i Brons 16+ ( fast klara stackarn endast är 13 ) tog sig en andra plats och gick upp i silverklass.

NI ÄR SKIT DUKTIGA TJEJER !


(P.S min dag sög )

PUSS O KRAM <3
// ELIN

JUST DANCE !

Hejhopp! Är riktigt trött och utsliten nu ska ni veta, och ont i halsen gör det också!! mycket skrik blev det idag, men det var det nog värt! Här kommer det lite bilder,
















Hare bra! / Lovisa ;>

Inför söndag 3 maj

Shit! Tänk att det redan är maj..! Heeelt sjukt. Oyes. I alla fall, här kommer lite info.

Kl 11-12: Tävlingsstreet. Jag veeet att ni är på tävling dagen innan och så men eftersom flera av er ska på Idas träningar senare på söndagen så lägger vi vårat pass innan Idas. Det innebär tre saker:

1. Det krockar inte men någon annan träning.
2. Vi får ha röda salen (jubel!)
3. Ni har större delen av dagen kvar efter träningen.



Ni sa även att vi ska ses kl.13.15  men tävlingsdiscon för att fixa dessa pajlettband som ska sitta på era tights. Min plan var då att vi kan spendera tiden där emellan "träffarna" med att greja med streetkläderna. Fantastisk plan eller hur? =)

Det känns verkligen jättekonstigt att inte kunna följa med er till Söderhamn imorn. Jag hoppas verkligen att allt flyter på kalasbra och att ni får en superhärlig dag. Kom hem med en massa pokaler och sjuttioelvatusen fantastiska kort! =) Jag förväntar mej konstant sms-uppdatering och glada miner.

Ni är bäst!!


GOOOOO ACKES!!!




//Johanna

RSS 2.0