Assistent

Tjena tjena!

Nu börjar jag äntligen komma tillbaka till livet efter min influensa-sväng. Tyvärr så är jag inte så bra så jag kan köra för 100% denna vecka och söker nu en eller två dansare som kan assistera mej på onsdag 17-18. Det är disco forts som gäller och jag behöver någon som kan uppvärmingen och kan hjälpa med diagonaler och visa dansstegen som ska läras ut. Jag kommer självklart att vara på plats och undervisa men jag behöver nån som visar stegen i praktiken. Svara via sms till mej.


Det är först till kvarn som gäller!

//Johanna

OBS OBS FRITRÄNING!

Imorgon mellan 12-14 är de friträning för alla tävlingsdansare i Disco och Hiphop. Discofolket missade nämligen de, för de kom in och berättade de för oss vid hiphopens slut. So,  be there or be square ;D


/ ELIN !

Toolbox open 2009

Snart är det dags för höstens första tävling. Som ni uppmärksamma dansare vet så var det sista anmälningsdag till regionstävlingen i Västerås idag, 23 augusti, men pga lite olika anledningar så har jag skjutit på anmälningstiden till på onsdag. Efter disco avanc på onsdag kväll kommer jag att skicka in anmälan och då är det deadline. Jag saknar fortfarande jättemånga anmälningar så se till att kirra detta nu, annars missar ni tävlingen. 90 kr i avgift är det som gäller, också den senast onsdag. Resekostnaden beror på hur många vi blir. Ju fler desto billigare, som vanligt.


För er som aldrig läser hela inlägget:

Anmälan senast onsdag 26 augusti 21.00
90 kr ska betalas vid anmälningstillfället för att anmälan ska gälla.
Återkommer med resekostnad. Ju fler dansare, desto billigare resa.

Klasser:
Disco: Brons-guld i singel och par.
Street: Brons-guld i singel och par.
Gruppdisco och gruppstreet i B-klass

Det går även att anmäla sej till mej nu via sms bara pengarna är inne senast onsdag.

//Johanna

HEJ GÄVLE!

hej coolingar! nu har jag varit i lund i en vecka, trivs underbart bra på skolan dock inte lika bra hemma hos tanten som jag bor hos tills på lör innan jag flyttar till mamma och pappa. vi har haft introvecko hela förra veckan och nu börjar riktiga skolveckan efter normalt schema. nu på introveckan har vi fått massor med info och alla kläder man behöver och vi har även gjort en typ "show" som vi ska visa upp för 2or och 3or imorgon. jag hamnade i streetgruppen, riktigt najs. sen har vi gjort typ ett liten musikalnummer. yes så jag lever om någon nu undrade, hoppas allt är härligt hemma! PUUUUUSS!
/rebecca


Öppet Hus

Öppet hus på Ackes Dansskola nu på torsdag 17-20.
Vilka kan komma? Vilka vill uppträda? ;D


RSS 2.0