Sommaryran 7 augusti

Den 7 augusti är det "Sommaryran" uppe vid Läkerol Arena. För er som inte vet vad det är så kan vi kalla det wannabe-cityfesten. Ackes har tid kl.18.15-19 och grupperna som ska vara med (från mej) är new school övade, täv. disco och täv. street. Vi kommer att ha två träningstillfällen innan det är dags att stå på scen så se till att repetera danserna innan du kommer till träningen. Vi kommer nästan bara ha tid med placeringsträning. Alla grupperna kommer att träna samtidigt.


Träningstiderna är:
Måndag 3 augusti kl.17-19
Onsdag 5 augusti 17-19


Jag hoppas verkligen att så många som möjligt kan vara med.
Det är väl på scenen ni vill vara? ;)



//Johanna

Gruppdisco träning 2

Torsdag 30 juli har vi träning nr 2 i gruppdiscon. Det är jätteviktigt att ni meddelar mej om ni inte kommer.

Här är tiderna:

kl.14-16
12-15 år (Linnea, Matilda L, Pernilla, Moa, Hanna, Klara, Lovisa)

kl. 16-18
16år+ (Annie, Angelica, Johanna, Julia, Montana, Helena, (Emelie: har inte fått klartecken än))



//Johanna

Gruppdisco

Okej, okej. Såhär ligger det till. Vi fick ihop två grupper som skulle börja tävla i gruppdisco nu i höst. Dessa grupper blev satta i slutet av förra terminen och de som blev tillfrågade var utvalda pga födelseår. Det finns nämligen en regel som säger att det bara får skilja 3 år mellan äldsta och yngsta deltagare. Jag skrev aldrig upp grupperna för jag antog att ni skulle minnas vilka som varit delaktiga i detta. Blir det ett för stort bortfall så är det ingen idé att vi tränar på onsdag, då man måste vara minst 6/7 för att komma någon vart med programmet. Vill man komma och friträna så kan jag kolla upp om blåa salen är ledig. Säg till i så fall!

Är det någon som minns grupperna?

//Johanna

Hiphop EM 2009 - Solvenien

Jag hoppas att ni inte har missat att de har vart EM i Hiphop 2009. I alla fall försökte hitta några svenskar men de var inga bra klipp, så ni får på de jag hitta, lite finalister osv. ENJOY :)




Först ut har vi Niklas från Danmark som vann 16+ klassen för killar, är vi förvånad? Nej ^^






Här har vi även Niklas igen med sin parkompis och de kom på 2:plats.




Small Group, Från Tyskland de kom 4 !




Små pojkar i Finalen, hur söta som helst! :D



// Elin "

Time for action!

Näe nu får det vara nog! Det börjar bli dags att ta tag i förberedelserna för kommande termin. För er som inte vet det är det nu 38 dagar till kursstart, dvs 5 1/2 veckor. Till er som vill ha nya program till denna termin så börjar det bli dags att utnyttja danssalarna för så fort skolan startar så kommer salarna vara upptagna och ni kommer inte kunna träna mer än 2h/veckan. Till er som ska tävla i gruppdisco så vill jag ha första träningspasset 22 juli (dvs onsdag nästa vecka). Gruppen 12-15 år kommer att träna kl.12-14 och 16 år + kommer träna kl.14-16. Alla tävlingsdansare får självklart komma och friträna under denna tid om den blåa salen är ledig dvs. Jag vill veta vilka gruppmedlemmar som kommer/ inte kommer senast på söndag (19/7). Kommentera detta inlägg.

Jag håller även på att skriva ihop en telefonlista men saknar fortfarande många namn. Mejla namn, nummer och mejladress (om ni skickar från någon annan än den ni vill ha svar till) senast lördag 18 juli kl.12 till [email protected] . Ni som inte skickar in kommer inte att finnas med.



Sprid denna info till alla ni kan. Jag vill inte att någon missar träningen bara för att de inte fått information om det, därav behovet av en telefonlista.


57 dagar till terminens första tävling...
//Johanna "the Moyoyoyo"

TITTA HIT

Hej hopp alla tävlingsdancers !

Första gången jag skriver här (förutom på SM, tror jag), ser att det är några som klickar in sig här varje dag :) En sak som jag undrar är om vi ska åka på regionstävlingen som är i Östersund ? Enligt eniro så tar det cirka 5 och en halv timme att ta sig dit och förut har vi väl valt bort dom som är så långt borta ?

Och om vi nu inte ska åka, är det några som ändå vill åka dit själva ? För i så fall skulle man kunna samåka i någon bil eller ta tåget. Jag vill i alla fall självklart åka dit men om det inte blir något så vill jag ju inte åka själv. Så vet någon (hmpf, hmpf MOYOYOYO) om vi ska åka dit, orkar inte vänta tills terminen börjar för att få veta :D

Bajbaj // Angelica

Tävlingskalender för HT- 09

12 September -  Regionstävling | Västerås | Hiphop & Disco | Klasserna Brons -> Guld

10 Oktober - Rikstävling Disco | Eskilstuna Endast Silver klass och uppåt.

17 Oktober - Rikstävling Hiphop | Sundsvall | Hiphop Alla klasser

24 Oktober - Regionstävling | Östersund | Hiphop & Disco | Klasserna Brons -> Guld

7 November - Regionstävling | GÄVLE ACKES | Hiphop & Disco | Klasserna Brons -> Guld

14 November - Rikstävling Disco | Kristianstad | Endast Silver klass och uppåt.

28 November - STREET SM | Eskilstuna | Hiphop alla klasser



/ Elin


SYTYCD

Världens bästa dansprogram är tillbaka! Tisdagar 21.55 och onsdagar 21.55 på Kanal 5. Missa inte! Här har vi några gobitar från första veckan. Enjoy!


Ashley och Kupano. Carcrashdummies! Krock-dockor på bilprovningen.



Phillip och Jeanine. Ett hiphopnummer som handlar om att inte gå och lägga sej osams.

Ackes Regionstävling?!

Va fan nu känner jag mig efter de visste inte jag om att Irina skulle anordna en tävling i Gävle, vare bara jag som var efter och inte visste om de? ^^

/ elin

Stegräknartävling - vecka 2

Dags att rapportera v.2. Jag saknar flera resultat från förra veckan! Se till att skriv in till oss.

Äntligen är det klart! Höstens kurser hittar du här. =)


RSS 2.0