Info om BumpyFeet Cup 2009

Insläppet sker 08.30 på morgon på lördag den 2 maj och tävlingen börjar 10.00.
Startordningen är följande:

- Disco Grupp
- Disco Singel
- Disco Par

Därefter börjar hiphopen och startordningen där är.

- Hiphop Grupp
- Hiphop Singel
- Hiphop Par


Var beredd på att det kommer att bli en lång dag så mycket matsäck ska vi ha med oss och glöm inte att ta med vattenflaska för de kommer vara nästan 20 grader ute vilket gör att de kommer bli väldigt varmt i hallen där vi kommer att befinna oss hela dagen.

Packlista:
- Matsäck
- Vattenflaska
- Säkerhetsnålar till nummer lappen
- Discokläder till singel respektive parkläder om du tävlar i detta.
- Hiphopkläder till singel respektive parkläder om du tävlar i detta.
Inne skor / Tossor
- Kamera  / Filmkamera :D
- och ett glatthumör !

// Elin

För att sprida ytterligare lite glädje...

Ett stort GRATTIS till vår alldeles egna Rebecca som har kommit in på dansgymnasiet i Lund! Hon kommer visserligen att flytta ifrån oss till hösten men man får se det som att hon nu tagit ett stort steg mot de stora scenerna ;)






//Johanna

Godkväll tävlingsdansare !

Nu är det jag Julia som hittat in hit för att kladda lite.
Tänkte bara dela med mig av min grymma taggning inför tävlingen, sprida lite glädje kanske? själv är jag laddad till tusen iallafall och då menar jag faktsikt inte för att vinna. Nej nej,  för att få en ruskigt galen kanon tävling med massa skratt och nya minnen tillsammans med er andra yrbollar :D

Tänk att det här är den första, sista och enda regionstävlingen för den här terminen!  kolla bara hur satans bra det gick sist, jag tror på det här trotts att vi kommer sakna våran trogna lagledare. Så nu får ni faen ta och äta bra, sovagott ha en härlig sista april kväll, ladda kameran och humöret och köra en rajtantajtans tävling tillsammans med mig och alla andra! :D vi har inget att förlora, så nu mitt underbara gaang NU KÖR VI!!


sha det va allt för mig CHING A LING / julia





SM-dansen!

Hej allihopa!

SM i disco närmar sej och i år kommer inmarschen se lite annorlunda ut. Alla elever som ska delta på SM ska även lära sej SM-dansen. Koreografin kommer att dansas tillsammans med alla andra dansskolor under inmarschen. Här finns dansen både med räkning och till musik. Tyvärr tycker jag själv att musikklippet är i stygg otakt men det kan ju ha med kameran att göra ;)

Enjoy!

//Johanna






Våran Kära Irina :)

Våran kära Irina är så himla snäll att hon köper tyget och syr våra linnen till disco tävlingsgruppen. För er som inte var med så blev rosa tyg till topparna och sedan ska vi sy på själva rosa tyg på svarta tights. Det klarar vi själv att göra. :) Topparna kommer att ligga där på måndag och remserna också. Tur att vi har Irina ! :)

// Elin


Friträning 25/4

Friträningen imorn är flyttad och förlängd. Tiderna som gäller är 14-18 men förutsättningen att det är någon av er där kl.14. Är det ingen där så låser Lisa dörren när hon går. Vill man inte träna ända till 18, då Irina kommer, så ska man ringa Irina eller Vahidin så de kan komma och låsa efter er. OBS! 2 salar!! :)

//Johanna

RG:s Dance Trophy 2009 !

I lördags så var vi på danstävling i Falun där de bjöds på Disco Dans! Vi fick en del semifinalister och även finalister i par. Julia och Helena slutade på en femteplats i Silver Vuxna precis någon placering från att få prick! De var även Helenas första tävling i Guld Vuxna där och placera sig som 6:plats och tog även sin första prick i Guld Vuxen.



Bild från Friträningen
Angelica, Johanna och Julia



De kommer upp bilder och filmer från tävlingen inom kort.!
Det finns även filmer från tävlingen på
http://www.falustudent.se/sv/studenttv/dans

// Elin !

Disco i Falun

OBS! Ändrad tid: Samling 07.00.

Checklista:
Säkerhetsnålar
Mat
Kudde
Hejarramsa (!)
Tävlingskläder
Godispengar :)
Pepp, pepp och glatt humör!


För er som är hemma så kan ni följa tävlingen på webtv.
Hejja på oss!



//Johanna

Uddans Cup! :)

Förra helgen så var de uddans cup ute i skutskär och de var hiphoptävling.  Dansare som fick prick var  Lina Gunnarsson i Singel Brons 16+ och Matilda Lantz och Pernilla Hilding i Par Brons 12- 15 ! Grattis till dom :) 


DISCOKLÄDER till Teatern!

Nu börjar de verkligen bli dags för kläder till tävlingsgruppen i disco. ! De finns ju massa med olika förslag, men som sagt tycker i alla fall att vi ska synas på scenen. Här kommer lite olika förslag !


1. Svarta Glitter Leggings från Cubus
De kostar dock 399kr !



2. Guld och Silver Leggings från Gina Tricot
De kostar 199kr !


3. Alla olika färger av Neon Leggings från Gina Tricot
De kostar 129 kr




Jag personligen tycker att guld / silver leggingsen är snyggast och de är inte speciellt dyra heller eller vad tycker ni?

RSS 2.0