Bumpy Feet Cup 2009

Dagen har vart lång och slitsam i alla fall vissa som har vart sjuk ! Vi åkte dit med ett jävlans dunk i bilen ( nathalies bil ) Höhö. Vi var peppade som tusan kanske en aning för mycket energi i bilen det gick upp och ner som en bergochdalbana (stavning?). Dagen inledes med Disco, Hanna gick till final i Brons JR 1 och Linnea tog precis utanför finalen och de tog prick båda två. Det var en del omdansare som förvirrade en del dansare och föräldrar men de gick bra till slut. ! Rebecca tog sig till final även hon i Singel Disco Brons Ungdom där hon kom på en fjärdeplats och tog sig en prick ! Annie kämpade på i Silver Klass och tog sig till en femteplats där de även blev förvirring med om hon fick prick eller inte. Tyvärr fick hon inte det pga av stryckning! Sedan startade Pardisco där Annie och Lovisa tog sig till en  andraplats och gick upp i silverklass. !
Rebecca och Klara tog sig till final och tog en fjärdeplats! Amanda och Kerstin tog sig till final och tog sig till en sjätteplats. !

HIPHOPEN DROG IGÅNG! Där Pernilla i Brons 12-15 tog sig till en sjude plats och tog en prick och gick upp i silverklass.
Det var första gången för Rebecca i silverklass och hon tog sig till en fjärdeplats. ( Hon tycker om att komma på fjärdeplastar :D, höhö ) Hiphopparen började och Linnea och Hanna dansade final och tog sig till EN FÖRSTA PLATS. Ni var så duktiga tjejer ! :D Även Pernilla och Matilda kom till final och tog sig till en fjärdeplats och gick upp i silverklass, bra tjejer ! Rebecca och Klara kom till final i Brons 16+ ( fast klara stackarn endast är 13 ) tog sig en andra plats och gick upp i silverklass.

NI ÄR SKIT DUKTIGA TJEJER !


(P.S min dag sög )

PUSS O KRAM <3
// ELIN

Kommentarer
Postat av: rebecca

vart kan man titta om man får prick, hah :D

2009-05-03 @ 16:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0